Što je s Alenom Pamićem? Treći put u karijeri se srušio na travnjaku!

Foto: Srećko Niketić / Cropix

VELIKI šok na Aldo Drosini dogodio se u 15. minuti subotnje utakmice s Lokomotivom (2:2). Igrač domaćih Alen Pamić, inače sin trenera pulskog kluba Igora Pamića, srušio se na travnjak i ostao ležati!

> Četiri penala u dvije utakmice: Kramarić spasio Lokose u Puli, Cibaliji slavonski derbi

Brzo su ga okružili suigrači, dotrčao je sudac, dizali su mu glavu, a nakon nekoliko trenutaka sam je ustao i izašao iz igre. Prvotni šok zamijenilo je olakšanje, ali situacija nije bezazlena.

Pamić je prije tri godine imao zdravstvenih problema kada je iz Rijeke otišao u Standard Liege. Tada 21-godišnjak, srušio se na travnjaku tijekom zagrijavanja, a svjedoci su tada govorili da je "bio praktički mrtav, prestao disati", mislili su da je epilepsija, pa srčani udar, ali on i njegov otac govorili su da je zdrav te je nastavio karijeru.

U ljeto 2011. opet je pao u nesvijest, ovaj put na treningu u Žminju tijekom priprema za povratak nogometu. Liječnici su brzo reagirali, a noć je proveo u bolnici "iz preventivnih razloga". Njegov otac tada je govorio da je aritmija posljedica neravnoteža u krvotoku te kako pretrage pokazuju da je zdrav.

U Puli se srušio treći put.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.