Srbi nezaustavljivi: Đoković i Ivanović u polufinalu Indian Wellsa



PRVI tenisač svijeta Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP turnira u Indian Wellsu, iz Masters serije 1000. U četvrtfinalu je srpski igrač bio bolji od Španjolca Nicolasa Almagra 6-3, 6-4... Zasluženo je Đoković dobio meč nakon jednog sata i 22 minute igre, te time nastavlja put prema obrani naslova. Podsjetimo da je prošle godine na ovom mjestu u finalu svladao Rafaela Nadala.

Samo je jednu break-priliku u meču imao Almagro i iskoristio ju je za uzimanje suparničkog servisa. Zbilo se to u prvom setu, ali niti to nije naškodilo Đokoviću u prvoj dionici koju je dobio 6-3. U drugom setu se najdulji gem igrao kod 3-3. Dvanaest minuta je trebalo Almagru da ipak zadrži svoj servis, pritom spasivši nekoliko break-prilika, ali je već pri idućem serviranju ispustio početni udarac i to je bio njegov kraj. U polufinalu će Đoković igrati protiv pobjednika meča John Isner - Gilles Simon.

Nakon Azarenke i Kerber u polufinale WTA turnira se plasirala i srpska igračica Ana Ivanović. S istim rezultatom, 6-3, 6-4, je svladala Francuskinju Marion Bartoli i nova će joj suparnica biti Ruskinja Marija. Pitanje je samo da li Šarapova ili Kirilenko.

ATP Indian Wells, četvrtfinale:


Đoković (1) - Almagro (12) 6-3, 6-4

WTA Indian Wells, četvrtfinale:


Ivanović (15) - Bartoli (7) 6-3, 6-4

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.