Split izgubio od Rabotničkog, Istra preokretom pobijedila novog člana 1. HNL

Foto: RNK Split, NK Istra 1961

RNK SPLIT je nakon poraza od Domžala u prvoj pripremnoj utakmici, upisao novi poraz na pripremama u Sloveniji. "Crvene" je s 2:1 porazio makedonski Rabotnički.

> Ohandza prvijencem donio Hajduku pobjedu protiv Rieda

> Prijateljsko razbijanje: Rijeka s osam golova potopila Triglav


Splićani su bili opasniji u prvom dijelu koji je završio bez golova, a u 65. su poveli golom Slavice udarcem sa desetak metara. Zoran Vulić testirao je i pojačanja, a priliku je dobio i novopridošli Dino Špehar, bivši igrač Osijeka i Dinama.

U nastavku su Makedonci stigli do preokreta, golovima u 77. i 85. minuti za konačnu pobjedu 2:1.

Istra na krilima Heistera pobijedila Inter Zaprešić



Međusobnu prijateljsku utakmicu odigrala su dva hrvatska prvoligaša, prvak 2. HNL zapreščki Inter i Istra, koja je ostala u prvoj ligi zahvaljujući odustajanju Sesveta i Gorice.

Istra je pobijedila Inter sa 3:2 u uzbudljivoj utakmici s dva preokreta. Franjić je u 13. minuti doveo Istru u vodstvo, Glavina i Nestorovski su u tri minute, od 30. do 33., okrenuli na 2:1 za Inter, Heister s dva gola u 65. i 74. postao junak utakmice. Interu je jedan gol u 25. minuti poništen zbog zaleđa.

SPLIT - RABOTNIČKI 1:2

Split, 1. poluvrijeme: Zagorac, Žderić, Rrahmani, Obšivač, Rugašević, Blagojević, Vidović, Grubišić, Špehar, Mrkonjić, Bagarić

Split, 2. poluvrijeme: Bečić, Galović, Majstorović, Vrgoč, Woon, Pervan, Faletar (od 85. Paponja), Tomašević, Roglić (od 85. Perčić), Slavica, Budakov (od 85. Samac)

 
INTER Z - ISTRA 1961 2:3

Inter: Posavec, Begić, Čosić, Komorski, Čeliković, Mazalović, Šolić, Blažević, Glavina, Ottochian, Nestorovski.

Istra 1961, 1. poluvrijeme: Lovrić, Pavlović, Ojdanić, Gregov, Hadžić, Hadžanović, Grković, Jo, Matoš, Franjić, Nikolić.

Istra 1961, 2. poluvrijeme: Brkić, Mišić, Šimurina, Žižić, Vukman, Vuković, Salanovic, Svraka, Tomić, Repić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.