Šolta za sebičnost Kiša kaznio zamjenom, ali je prihvatio njegovu ispriku

Foto: Hina

TOMISLAV KIŠ nakon dugog čekanja i guranja u zapećak, ove sezone konačno dobiva priliku u prvoj momčadi Hajduka, za što uzvraća brojnim i važnim golovima.

Najnoviji, četvrti ove sezone, postigao je iz doduše škakljive situacije kod Lokomotive, ali za prvu pobjedu Bilih u prvenstvu (2:1).

Ali, sjenu na još jednu dobru i golgeterski plodnu predstavu, napadač je pokvario sebičnošću kod rezultata 2:0 za Hajduk, kada je propustio dodati suigraču Caktašu u sjajnoj poziciji, iz koje bi gotovo sigurno zabio za nedostižnu prednost.

Trener Burić jako se naljutio na Kiša i nakon spomenutog propusta zamijenio ga je. Burić je bio u pravu, jer napadačeva sebičnost mogla je Hajduk skupo koštati, s obzirom da je nakon toga Lokomotiva smanjila na 1:2, a na samom kraju sudac Vučemilović oštetio ju je za nedosuđeni jedanaesterac.

Kiš je nakon svega toga shvatio da je pogriješio i ispričao se treneru kako "nije vidio bolje postavljenog suigrača", a Burić je ispriku prihvatio. Ali, kako je rekao: "Kišu ćemo pokazati snimku da vidi gdje je pogriješio."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.