Sjajan vikend Dinamovih protivnika: Djedje škaricama pogodio rašlje, Slovenac s četiri gola oduševio Razgrad

Foto: Screenshot

SUPARNICI zagrebačkog Dinama u skupini B Europske lige, bugarski Ludogorec i ukrajinski Čornomorec ostvarili su pobjede u nedjeljnim susretima u domaćim prvenstvima.

Ludogorec je u 14. kolu bugarskog prvenstva na svom terenu svladao Ljubimec 2007 sa 5:1, dok je Čornomorec u 14. kolu ukrajinskog prvenstva sa 2:1 nadigrao Hoverlu.

Ovom pobjedom Ludogorec se bodovno izjednačio s Litexom iz Loveča na vrhu ljestvice sa 31 bodom, tri više od trećeg Lokomotiva iz Plovdiva. Prvi gol za Ludogorec postigao je Sebastian Hernandez (48), a potom se četiri puta u strijelce upisao Slovenac Roman Bezjak (51, 56, 84, 88).

Čornomorec je s nova tri boda stigao do četvrtog mjesta sa 28 bodova, pet manje od vodećeg Metalista, četiri od drugog Šahtara i jednim od trećeg Dnipra koji ima i dvije utakmice manje. U Odesi su poveli gosti iz Užgoroda preko Niculaea (8), a preokret su donijeli Dja Djedje (32) i Antonov (38).

Pogodak Djedjea posebno je oduševio, 27-godišnji napadač Obale Bjelokosti škaricama je sa 15 metara zakucao loptu u rašlje!
  


Na ljestvici skupine B Europa lige vodi Ludogorec s devet bodova, drugi je PSV s četiri, treći Čornomorec ima tri, a posljednji Dinamo jedan bod.

Dinamo će u sljedećem kolu gostovati kod PSV-a 7. studenoga, potom 28. studenoga hrvatski prvak gostuje kod Čornomoreca, dok će 12. prosinca u maksimir stići Ludogorec.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.