Shogun nakon nokauta u pola minute: Razmislit ću o svojoj budućnosti

Foto: Fightsite

POPULARNI Brazilac Mauricio Shogun Rua u posljednjih deset mečeva je doživio čak šest poraza. Mnogi mu u posljednje vrijeme savjetuju da bi mogao razmisliti o završetku borilačke karijere, a čini se da je to sad nešto što bi Shougn zaista i mogao napraviti.

Na to ga je, naravno, potaknuo, ovog vikenda Ovince St. Preux koji ga je nokautirao nakon samo pola minute bore u prvoj rundi.

"Nikad nije lijepo gubiti. Kad su u pitanju borci moje kilaže svaki udarac koji pogodi stvarno i boli, ali ja ću preživjeti ovaj poraz i razgovarati sa svojom ekipom o budućnosti. Zaista me je čisto pogodio i bio je to stvarno nokaut", priznao je Rua.

"Ja sam prilično dobar u kontra udarcima i stvarno sam dobro reagirao u tom trenutku. Znao sam da će on pokušati izvršiti pritisak na mene. Proučio sam njegove prethodne mečeve i točno sam znao što radi u kojem trenutku. Sve što sam očekivao od njega to se i dogodilo i zato sam ga čekao na kontra udarac koji ga je čisto pogodio", rekao je o borbi St. Preux.

Kako su njegove kolege reagirale na nokaut za koji je St. Preuxu trebalo samo nekoliko desetaka sekundi u prvoj rundi, pročitajte u nastavku:

Derek Brunson:

"O Bože..."

Max Holloway:

"Ostao sam bez riječi!"

Eddie Gordon:

"Ovo je jedini način da pobijediš Brazilca u Brazilu."

Tyrone Spong:

"Ovo je bilo brzo..."

Alpetekin Ozkilic:

"Vauuuu. OSP je prava stvar. On nije čovjek. Ovo je bio savršen udarac."

Yancy Medeiros:

"Shogun je jedna od legendi ovog sporta koja je imala mnogo ratova u Prideu. Poštujem ga jako."

Cole Miller:

"Samo glupani govore da OSP pobjeđuje zbog brzine i atleticizma. Ovo je bio odličan udarac, savršeno tajmiran i pogođen. Za ovo treba puno rada."

Fabio Maldonado:

"Nikada nisam bježao od izaziva. Mislio sam da ćeš tražiti nekog bolje rangiranog od mene. Nema problema OSP, prihvaćam izazov."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.