Serticev najsnažniji argument Kovaču: Pogledajte eurogol veznjaka Bordeauxa

Foto: Getty images

POTENCIJALNI hrvatski reprezentativac Gregory Sertic proteklog je vikenda postigao jedan od najljepših golova ove sezone diljem Starog Kontinenta. Njegov Bordeaux svladao je u 12. kolu Le Championnata Nicu s 2:1, a hrvatski veznjak bio je autor vodećeg gola u 31. minuti. Bio je to fantastičan udarac s 25 metara, a lopta je navodno putovala 111km/h.

"Čuo sam kako mi Saivet viče da pucam. Nisam razmišljao, udario sam loptu, ispalio pravu raketu i ušlo je. Kad sam vidio putanju lopte, znao sam da će ući. Znali smo da će nam pobjeda u Nici donijeti skok na ljestvici. Ako ostvarimo dobar rezultat i u sljedećem kolu protiv Nantesa, doći ćemo na peto, šesto mjesto. Već se radujem idućem vikendu, no prije toga idemo u Nikoziju po pobjedu protiv APOEL-a u Europa ligi", rekao je 24-godišnji veznjak.

Prisjetimo se, prije desetak dana Sertic je ponovno izrazio želju da debitira u dresu hrvatske reprezentacije. Naime, još se čekaju papiri Fife. "Niko Kovač je bio dobar sa Slavenom Bilićem, a Biliću sam se svidio. Nisam zabrinut. Pričekat ću još ovih nekoliko tjedana i nadati se da će sve proći u redu. Mora! Napravio sam sve, nema što više poći po zlu. Još da dobijem priliku zaigrati na Svjetskom prvenstvu, bio bih najsretniji", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.