Sertic bi s Hrvatskom u Brazil: "Kovač je bio dobar s Bilićem, a njemu sam se svidio"

Foto: Screenshot

 GREGORY SERTIC kod dva je izbornika već bio kandidat za hrvatsku reprezentaciju, napokon je ove godine dočekao i konkretan potez HNS-a, a papirologija u FIFA-i trebala bi uskoro biti gotova i Francuz će imati novo nogometno državljanstvo.

Dugo je čekao priliku, Igor Štimac bio ga je spreman pozvat čim dobije dozvolu, no preduhitrio ga je otkaz nakon poraza od Belgije i Škotske. Poremetilo je to i Serticeve planove, ali 24-godišnji veznjak Bordeauxa nastavlja razmišljati pozitivno.

"Niko Kovač je bio dobar sa Slavenom Bilićem, a Biliću sam se svidio. Nisam zabrinut. Pričekat ću još ovih nekoliko tjedana i nadati se da će sve proći u redu. Mora!", rekao je Sertic za Sofoot.

Odluku FIFA-e očekuje 21. studenog. "Napravio sam sve, nema što više poći po zlu. Još da dobijem priliku zaigrati na Svjetskom prvenstvu, bio bih najsretniji", dodao je.

Hrvatsku reprezentaciju u borbi za Brazil čekaju dvije utakmice s Islandom, ali Sertic za njih još neće biti dostupan. Ove sezone, kao i prošle, u Bordeaxu je standardan član prve momčadi, i u prvenstvu i u Europa ligi, skupio je 7 nastupa i jednom asistirao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.