Ronaldo nakon eliminacije: Vraćamo se kući uzdignute glave!

Foto: Hina

"DAO sam sve od sebe, ali to vam je nogomet", poslužio se frazom Cristiano Ronaldo nakon što je Portugal ispao sa Svjetskog prvenstva u Brazilu. U posljednjoj utakmici u skupini, Portugalci su slavili protiv Gane s 2:1, a za drugi krug morali su zabiti još tri pogotka kako bi imali bolju gol razliku od drugoplasiranog SAD-a.

> Ronaldo zabio za pobjedu u oproštaju od Brazila: Portugalci i Ganci ispali sa SP-a!

Ronaldo zabio 50. gol za Portugal

Koliko god ta fraza bila izlizana, Portugalcima doista nije išlo na ovom turniru, a posebno Ronaldu koji je tek u trećoj utakmici postigao prvi pogodak. A nije da nije imao prilika. Naime, najbolji igrač svijeta i prvi strijelac Primere s 31 pogotkom prošle sezone u tri odigrane utakmice zabio je tek na poklon vratara Gane, Fataua Daude.

"Imali smo težak zadatak danas, ali vraćamo se kući uzdignute glave. Žao mi je zbog promašenih prilika, možda smo mogli zabiti ta tri gola koja su nam nedostajala za prolaz dalje", rekao je razočarani Ronaldo, koji se na utakmici pojavio s novom frizurom.

Bento: Tek sad smo se oporavili od poraza protiv Njemačke

Portugalski izbornik Paulo Bento rekao je prije utakmice kako uopće ne pomišlja na ostavku.


"Čestitam Njemačkoj i SAD-u na prolasku u drugi krug. Što se nas tiče, mi moramo napraviti detaljnu analizu onoga što se dogodilo na ovom turniru", rekao je Bento.

Portugal se oprašta od SP-a s jednom pobjedom, remijem i vrlo teškim porazom. Naime, Njemačka ih je u 1. kolu porazila s visokih 4:0.

"Poraz od Njemačke ostavio je duboke rane i mislim da smo se tek sada u trećoj utakmici oporavili. Drago mi je što se s pobjedom vraćamo kući, zato što smo zaslužili takav oproštaj", zaključio je Bento.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.