Prvi put nakon 20 godina: NY Rangersi na korak do finala Stanley kupa!

Foto: Screenshot; Youtube

NEW YORK RANGERSI sinoć su povećali prednost u seriji na četiri pobjede na 3:1 nakon što su slavili protiv Montreal Canadiense sa 3:2 poslije produžetka i došli na korak od finala Stanley kupa, prvi put u dvadeset godina.

Martin St. Louis je bio strijelac pobjedničkog zgoditka u šestoj minuti produžetka četvrte utakmice igrane u Madison Square Gardenu.

Peta utakmica je na rasporedu u utorak u Montrealu. Carl Hagelin je doveo Rangerse u vodstvo sedam minuta nakon početka prve trećine. Canadiens su izjednačili na 1-1 sredinom druge trećine golom Franka Bouillona.

New York je ponovno poveo pogotkom Dericka Brassarda u zadnjoj minuti druge trećine. Na početku zadnje trećine New York je ostao bez Johna Boylea koji je kažnjen, što su Canadiensi iskoristili i izjednačili na 2-2 golom Pk Subbana.

Vratar New Yorka Henrik Lundqvist imao je u pobjedi 27 obrana, dok je Dustin Tokarski, koji je na vratima Montreala zamijenio ozlijeđenog Coreya Pricea, obranio 26 udaraca. Rezultat četvrte utakmice finala Istiočne konferencije sjevernoameričke hokejaške lige NHL:

New York Rangers - Montreal Canadiens 3:2 (produžetak; New York vodi sa 3-1 u seriji na četiri pobjede

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.