Prljave igre Slobode: Predsjednik Primorja i HVS-a pokušavao sabotirati transfer Ivovića u Jug

NAKON što je jedan od najboljih svjetskih vaterpolista Aleksandar Ivović i službeno potpisao ugovor s Jugom, svjetlo dana ugledale su i zakulisne igre.

Naime, nije baš sve teklo glatko prilikom potpisa crnogorskog reprezentativca, a cijeli transfer svim je silama pokušao sabotirati Predrag Sloboda, piše Portaloko.hr.

Za one neupućene, Sloboda je predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza, ali i predsjednik najvećeg rivala Juga - riječkog Primorja.

Sukno potpisao već nakon polufinala Igara


Još nakon što je Hrvatska pobijedila Crnu Goru u polufinalu Olimpijskih igara u Londonu Sloboda je dogovorio dolazak Sandra Sukna iz Pro Recca, a nakon što su Barakude osvojile zlatnu medalju riječkim se novinarima pohvalio kako je transfer Sukna riješena stvar.

Međutim, Slobodi tu nije bio kraj jer se uključio u sabotažu transfera Ivovića u Jug, nakon što je čuo da sjajni crnogorski bek pregovara s Dubrovčanima. Navodno mu je nudio golemu svotu novca da potpiše na jednu sezonu za Galatasaray ili Crvenu zvezdu te potom prijeđe u Primorje.

Nije mu upalilo - Ivović je održao riječ danu Dubrovčanima i priključio se Boškoviću, Bušlji, Dobudu i ostalima u stvaranju supersnažnog Juga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.