Preminuo mladi nogometaš Alen Pamić

Foto: NKIstra
Video: Regional Express

NOVA tragedija u hrvatskom nogometu - preminuo je Alen Pamić, sin trenera Istre Igora Pamića te brat igrača Dinama Zvonka.

Alen se sinoć srušio dok je igrao mali nogomet, izdalo ga je srce s kojim je imao problema i ranije. Posljednju utakmicu odigrao je za Istru 16. veljače kada se na utakmici protiv Lokomotive po treći put u karijeri srušio. Tada je nakon samo nekoliko trenutaka sam ustao i izašao iz igre.

Pamić je prije tri godine imao zdravstvenih problema kada je iz Rijeke otišao u Standard Liege. Srušio se na travnjaku tijekom zagrijavanja, a svjedoci su govorili da je "bio praktički mrtav, prestao disati", mislili su da je epilepsija, pa srčani udar, ali on i njegov otac govorili su da je zdrav te je nastavio karijeru.

U ljeto 2011. opet je pao u nesvijest, ovaj put na treningu u Žminju tijekom priprema za povratak nogometu. Liječnici su brzo reagirali, a noć je proveo u bolnici "iz preventivnih razloga". Njegov otac tada je govorio da je aritmija posljedica neravnoteža u krvotoku te kako pretrage pokazuju da je zdrav.

Prestao je igrati nakon što se i treći put srušio protiv Lokomotive, te je počeo obilaziti liječnike kako bi se ustanovilo zbog čega mu se to događalo. U rujnu je planirao ići na nove kontrole koje su trebale pokazati može li se nastaviti baviti nogometom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.