Predsjednik Dragovoljca uvjerava Štimca: Tomić je pravo rješenje za lijevi bok!

Foto: Damir Krajac/Cropix

NAKON iznenađujućeg remija protiv Dinama u prošlom kolu domaćeg prvenstva, Hrvatski dragovoljac okreće se teškom gostovanju na Stanovima protiv Zadra.

Predsjednik Dragovoljca Ivica Perković očekuje da će se njegova momčad vratiti neporažena iz Zadra.

"Ove sezone konstantno igramo dobro, ali faktor sreće cijelo vrijeme bio je okrenut protiv nas. Ta sreća osmjehnula nam se protiv Dinama, ali mislim da taj bod ne bi osvojili da dečki nisu pružili izvrsnu predstavu uz mnogo upornosti na samom terenu. Nadam se kako će momčad nastaviti u istom smjeru i kako rezultat neće izostati u narednim utakmicama", rekao je Perković, koji se zatim osvrnuo na goruće probleme hrvatske reprezentacije.

Perković je, naime, pozvao izbornike Niku Kovača i Igora Štimca da dođu do Sigeta, jer prema njegovim riječima Dragovoljac ima igrače koji bi mogli bez problema nositi hrvatski dres.

"Naši mladi igrači odlično igraju i s obzirom tko je sve bio pozvan uvjeren sam kako bi izbornici trebali obratiti pozornost na nekolicinu naših igrača na jednoj od naših utakmica. Naš mladi 22-godišnji kapetan Ivan Čović brani odlično, trenutno je možda  i najbolji vratar u Prvoj ligi. Tu je 20-godišnji biser Jan Doležal, kao i neki drugi mladići. A svi znamo da izbornik Štimac ima problema s lijevim bočnim. Pa neka pogleda našeg Darija Tomića i mislim da će riješiti sve probleme na toj poziciji. Ako ništa drugo, ukoliko izbornici dođu na utakmicu Hrvatskog dragovoljca pogledat će lijep i atraktivan nogomet", objasnio je Perković, a javnosti se zatim obratio Dario Tomić.

"Nisam ja ovdje jedini bitan, ali činjenica je kako u našoj momčadi stvarno ima zanimljivih igrača i za U21, ali i za A selekciju. Uvijek ću biti na raspolaganju i naravno da je moj san zaigrati za reprezentaciju. Nikada nikome neću priznati da je bolji od mene", rekao je Tomić, koji se osvrnuo na utakmicu protiv Zadra.

"Iz utakmice u utakmicu dižemo se u formi, a to je i vidljivo na terenu. Očekuje nas teža utakmica nego što je bila ona protiv Dinama jer su naša očekivanja veća".

Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 19 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.