Pokrajac se ispričao: Bio sam ljut zbog svoje greške, Vinny je bio bolji!

IGOR POKRAJAC ponudio je danas svim MMA fanovima ispriku zbog svoje izjave na Twitteru nakon meča protiv Vinnyja Magalhaesa u Torontu.

Hrvatski borac definitivno spada među najspominjanije borce proteklih dana kad su u pitanju oni koji su nastupili na posljednjoj  UFC-ovoj priredbi održanoj prije nekoliko dana u Torontu. Nažalost, razlog je njegova izjava koja je naišla na brojne kritike, kako među fanovima, tako i u brojnim medijima.

Najoštrije od svih reagirao je Bleacher Report: "Borci su uvijek pronalazili razne izlike za svoje poraze i obično su one upravo to - izlike. Fanovi ih najčešće ignoriraju jer su nečuvene. Igorova je vjerojatno najgora svih vremena. Možda bi se trebao vratiti ploči za crtanje i naučiti sve što je potrebno da bi bio MMA borac"

Pisali su i drugi mediji te brojni fanovi na društvenim mrežama,a napokon se ponovno oglasio i Igor Pokrajac te ponudio ispriku svima koje je njegova izjava zasmetala.

Putem Twittera je ponudio pojašnjenje zbog čega je izjavio da zamjera Magalhaesu toliko forsiranje borbe u parteru. "Ispričavam se svim svojim fanovima zbog poruke objavljene nakon borbe, bio sam ljut zbog poraza i zbog svoje greške. Vinny je dao svoj maksimum. Nisam pokazao ništa od onoga što sam pripremio za meč, sljedeći put bit ću bolji. Hvala svima na velikoj podršci", napisao je Igor.

Nadamo se da će ovom isprikom napokon biti zaključena ova relativno neugodna priča za Igora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.