Perišić uz rame Van Persieju i Cahillu: Zabio je jedan od najljepših golova turnira!

 Foto: Hina

DAVNO Hrvatska reprezentacija nije odigrala tako dobro i tako moćno kao večeras protiv Kameruna. A davno jedan hrvatski reprezentativac nije odigrao tako fantastično kao što je večeras igrao sjajni Ivan Perišić.

Ne samo da ga je bilo po cijelom terenu, ne samo da je kumovao pri prvom golu Ivice Olića, već je i sam zabio jedan od najupečatljivijih golova na dosadašnjem djelu Mundijala.

Igrala se 48. minuta kad je golman Itandje loše ispucao jednu loptu. Skroz na lijevoj strani, negdje oko centra, Perišić prima tu loptu, bježi desnom beku Kameruna i poput Garetha Balea ili Arjena Robbena istrčava po paklu Manausa sve svjetske rekorde i finišira u maniri pravog šmekera. Bez obzira na pretrčanih 40 metara u sprintu, zadržava smirenost i rutinski plasira loptu u mrežu.
 

Prekrasan gol, uz onaj Van Persiejev protiv Španjolske i Cahillov protiv Nizozemske, sigurno najljepši.
 
Mediji širom svijeta: Perišić je igrač utakmice
 
"Vidjelo se od prve minute da smo pravi. Pomogao nam je crveni karton, a drugo poluvrijeme je bilo lagano. Šteta što nismo zabili koji gol više. Igrali smo dobro, svaka čast svim momcima", rekao je Perišić nakon utakmice.

"Meksiko je odličan, gledali smo obje njihove utakmice. Taktički i fizički su moćni, bit će to prava utakmica. Nije nas strah, mislim da smo i bolji", dodao je nogometaš Wolfsburga.

Iako je Mario Mandžukić dobio FIFA-inu nagradu za najboljeg igrača, većina medija proglasila je Perišića najboljim. Uglavnom je dobio ocjenu 9, a mnogi pišu kako će Borussia zažaliti što ga je prodala.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.