"Orlovi" optimistični: "Možemo Hrvatskoj napraviti probleme!"

Foto: Guliver Image/Getty Images

U PETAK se igra drugo poluvrijeme "utakmice svih utakmica". Hrvatska gostuje u Beogradu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

> Vatreni odradili trening na Maksimiru: Vida u Beogradu lijevi bek?

> Ivanović: Strašno smo napredovali od Maksimira, idemo po najveću pobjedu generacije

> Rakitić: Kakav remi, samo pobjeda na Marakani dolazi u obzir


Napetost je velika u oba tabora, a iz Srbije stižu optimistične najave igrača Siniše Mihajlovića. Veznjak moskovskog CSKA Zoran Tošić vjeruje da "orlovi" imaju veću želju pobijediti.

"Hrvatima je rezultatski ova utakmica puno važnija, ali mi imamo veću želju pobijediti. Imamo kvalitetu i zaslužujemo puno više", rekao je Tošić srpskim novinarima.

"Želimo odigrati najbolje i pobijediti. Ova utakmica je posebna, ne događa se svaki dan i čast nam je što možemo sudjelovati u tome. U Zagrebu je bilo nešto posebno, drugačije što se tiče žara i naboja kad se igra protiv njih. Vjerujem da će i ova utakmica biti slična", dodao je.

"Nadam se da će navijači doći u velikom broju. Možemo Hrvatskoj napraviti probleme uoči Belgije. Pobjeda u ovakvoj utakmici se pamti cijelog života i osjećaj će sigurno biti sladak", zaključio je Tošić koji će protiv Hrvatske upisati 50. nastup za reprezentaciju.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.