Onesta poručio: Hrvati, mislim da nemate baš razloga za sreću!

Foto: AFP

DOK su hrvatski rukometaši odrađivali posao protiv Bjelorusije, Francuzi su tek pristigli u novu bazu u Zaragozi gdje će u srijedu igrati za polufinale.

> Početak ili kraj? Hrvatska i Francuska u Zaragozi za polufinale

> "Vrijeme je da Francuzima naplatimo za sve što su nam napravili!"

> Francuski mediji upozoravaju: "Stručnjaci, čuvajte se! Hrvati su opasni i bez Balića"

> Recept je jednostavan: Francuze treba istući i zaboraviti da je Omeyer na golu

Francuski izbornik Claude Onesta, kao i njegov kolega na hrvatskoj klupi Slavko Goluža, željno iščekuje susret kojeg su mnogi priželjkivali tek u finalu. Straha nema niti u jednom taboru, barem tako tvrde igrači i treneri, no oprez postoji.

"Imamo tri utakmice do kraja", rekao je Onesta u iščekivanju pravog lica velike, ali istrošene francuske generacije. Poraz od Nijemaca nije im dobro sjeo, no ostatak posla odradili su sigurno i status favorita branitelji naslova nisu izgubili.

"Još smo živi, nemamo ozljeda i znamo kako igrati pod pritiskom u završnicama velikih natjecanja. Stahovali smo od preranog povratka u Francusku, ali uoči četvrtfinala smo mirniji", dodao je Onesta.

"Moramo odigrati bolje, ovo do sada nije bilo dovoljno dobro. Igračima je nedostajalo samopouzdanja, ali pokazali su zajedništvo u ključnim trenucima".

Francuski je stručnjak komentirao i sutrašnji susret s Hrvatskom:

"Dobro ih poznajemo, neće biti laka utakmica. To je rukometna zemlja s briljantnim igračima. Ipak, mislim da Hrvati nisu sretni što igraju s nama u četvrtfinalu"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.