Obustavljena istraga protiv Criscita: "Ljut sam jer sam propustio Euro"

TALIJANSKI sud obustavio je istragu protiv Domenica Criscita, talijanskog braniča koji je zbog sumnje da je sudjelovao u namještanju utakmica bio prisiljen propustiti Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.

Criscito je neposredno uoči početka Eura, na kojem je njegova Italija stigla do finala, izbačen iz Prandellijeve momčadi nakon što su ga istražitelji usred noći odveli iz kampa gdje su se "azzuri" pripremali. Istraga je rezultirala mnogim kaznama igračima i klubovima, a trener Juventusa Antonio Conte suspendiran je na deset mjeseci. Protiv Criscita ipak nije bilo dovoljno dokaza.

"Ovo je lijep dan za mene, sretan sam zbog odluke suda, ali i ljut jer sam zbog tih optužbi propustio Euro. Neću tražiti odštetu, pokušavam se na normalan način nositi sa situacijom", rekao je Criscito talijanskim novinarima izrazivši nadu kako će sada, nakon završetka slučaja, ponovo izboriti mjesto u nacionalnoj vrsti.

Branič ruskog Zenita bio je osumnjičen za sudjelovanje u namještanju utakmice svog tadašnjeg kluba Genoe i gradskog rivala Sampdorije 2011. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.