Novi udarac za Barakude: Miho Bošković propušta Svjetsko prvenstvo!

MIHO BOŠKOVIĆ neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Barceloni. Jedan od najboljih vaterpolista svijeta objavio je kako će zbog odmora propustiti slijedeći reprezentativni ciklus.

Iako će u siječnju napuniti tek 30 godina, vaterpolist Juga tvrdi da mu je odmor potreban kako bi održao motivaciju i postignutu razinu igre. Bošković je svoju odluku priopćio čelnim ljudima Saveza te dodao kako će se, ukoliko bude zdrav i potreban reprezentaciji, odazvati novom pozivu.

"Nakon osam godina, svih natjecanja i uspjeha, zaključio sam da mi je potreban odmor. Koliko će on trajati, godinu, dvije, ne znam", rekao je povratnik u dubrovački Jug, ali i ostavio mogućnost povratka u godinama koje slijede.

"Obavijestio sam upravni odbor i izbornika. Osim toga, obećao sam da ću nakon odmora, koji mi je prijeko potreban, da ću biti na raspolaganju ako budem potreban reprezentaciji i ako budem zdrav."

Jedan od najboljih vaterpolista svijeta za Barakude igra od 2005. godine, osvojio je europsko, svjetsko i olimpijsko zlato, tri puta za redom je bio član najbolje momčadi svijeta a 2007. godine je proglašen najboljim vaterpolistom svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.