Moguće hrvatsko-slovensko finale EBEL-a

HOKEJAŠI KAC-a iz Klagenfurta na svom su ledu pobijedili "bikove" s 5:2 zaključivši seriju na ukupnih 4:2 čime su osigurali polufinale. Okončali su tako put aktualnih prvaka.

Olimpiji se isplatilo namještanje

Ljubljanskoj Olimpiji se isplatilo namještanje utakmice posljednjeg kola međudoigravanja u kojem su pustili dva gola Salzburgu kako bi igrali protiv Mađara. Polufinale su uspjeli izboriti s ukupnih 4:2 u seriji protiv Albe Volan.

Olimpija je polufinale izborila pobjedom s 4:3 protiv mađarske Albe Volan. Pobjednički gol za Ljubljančane u 58. je minuti zabio Aleš Mušič.

Vienna se s dvije pobjede vratila u igru protiv Linza

Posljednji polufinalist bit će pobjednik posljednjeg okršaja između Vienne i Linza. Obje su austrijske momčadi na tri pobjede nakon što je Vienna s 4:2 večeras izjednačila. Ako u petak Linz pobijedi Viennu, onda Medvjedi igraju protiv KAC-a, u suprotnom će igrati protiv Vienne koja se u igru vratila nakon što je uvjerljivo najbolja momčad regularnog dijela povela sa 3:1.

Medveščak i Klagenfurt imaju zanimljivu zajedničku prošlost, prošle sezone Austrijanci su Medvjede izbacili u četvrtfinalu i ovo bi zagrebačkoj momčadi bila prilika za osvetu.

U jednoj varijanti moguće je čak i finale bez Austrijanaca.

EBEL liga, četvrtfinale, šeste utakmice:

Vienna - Linz 4:2 (serija 3:3)

KAC Klagenfurt - Red Bull Salzburg 5:2 (serija 4:2)

Olimpija - Alba Volan 4:3 (serija 4:2)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.