Minotauro: Ako pobijedim Werduma, onda bih ja mogao napasti titulu!

Foto: Fightsite

NIJE tajna da su Brazilci prilično patriotski nastrojeni i u pravilu ne vole napadati svoje, pogotovo kada su na vrhu, kao što je to bio slučaj sve do prije par tjedana s Juniorom dos Santosom.

Antonio Rodrigo Nogueira, poznatiji pod svojim nadimkom Minotauro, nije ni razmišljao o napadu na titulu prvaka UFC-a u teškoj kategoriji sve dok je Junior bio prvak, njih dvoje su ipak zaista veliki prijatelji, ali sada se ipak i Minotauru otvorila mogućnost da ponovno razmišlja o napadu na pojas prvaka.

Dana White je nedavno rekao da bi krajem 2013. godine izazivač u teškoj kategoriji mogao biti Fabricio Werdum, no do toga će teško doći ukoliko ne uspije pobijediti Minotaura u finalu TUF-a gdje su njih dvoje postali suparnički treneri.

Minotauro i Werdum već su se borili, ali od toga je prošlo sedam godina, a tada je Antonio slavio sudačkom odlukom.

"Meni je san osvojiti titulu prvaka, baš kao i svima drugima. Ne isključujem takav rasplet ako pobijedim Werduma. Naša prva borba potpuno je stvar prošlosti, ali ja smatram da imam prednost u stojci. Werdum je iznimno napredovao posljednjih godina, a s obzirom da pratim njegove mečeve uočio sam taj napredak. Bit će to dobar meč!", rekao je Minotauro.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.