"Mi Srbi smo hrabar narod, ali na Maksimiru smo igrali k´o pi*ke"

Foto: A. Cizmic/Cropix

PORAZ od Hrvatske u kvalifikacijama za odlazak u Brazil teško je pao svim navijačima Srbije. Mandžukić i Olić ostavili su reprezentaciju Siniše Mihajlovića gotovo bez izgleda za odlazak na svjetsko prvenstvo, a reakcije u Srbiji nakon utakmice su više manje iste.

> Pogledajte presretnog Modrića: Dosta je rata. Nećemo zaboraviti, iako nam je pao kamen sa srca!

"Hrvatska je bila previše opterećena i to nismo znali iskoristiti. Hrvati su bili bezopasni, često bez ideje. Ravnopravno smo igrali s njima i šteta što je završilo ovako. Oni su bili preplašeni, ali greškama smo dozvolili protivniku da slavi", rekao je predsjednik Crvene Zvezde Dragan Džajić, dok se još jedna legenda Crvene Zvezde, Dušan Savić, nadovezao:

"Hrvati nisu bili bolji i rezultat nije realno stanje. Srbija ima mladu momčad i ovako se stječe iskustvo", poručio je Savić.

"Od Piksija nemamo vođu"

Albert Nađ smatra kako Srbija nema vođu na terenu.

"Svjetsko prvenstvo u Brazilu gledat ćemo preko TV-a. Hrvati su nas pobijedili zahvaljujući našim greškama i odigrali su taman koliko su to htjeli. Imali smo dobre šanse, ali pokazalo se kolike su mogućnosti Srbije protiv iole ozbiljnijeg protivnika. Od odlaska Piksija Stojkovića nemamo vođu na terenu, čovjeka koji bi sa svojom kreacijom promijenio smjer utakmice. Vukić i Stanković su korektni igrači, Ilić nikada nije dobio šansu, a Zoran Tošić je bio odsječen bez lopti. Ignjovski i Radovanović su donekle odradili posao u defenzivi, ali nije bilo organizacije", poručio je Nađ.

"Pi*kice se uplašile golmana"


Utakmicu je prokomentirao i poznati rocker Milić Vukašinović, koji je za Alo izjavio:

"Iako slovimo kao zajeban i hrabar narod koji žestoko napada, ovi naši su se na terenu uplašili golmana. Razmaženi su i igrali su k'o pi*ke, a onda im je trener kriv", rekao je Vukašinović.

Poznati glumac Sergej Trifunović složio se s Vukašinovićem.

"Očekivano. Igrali smo kao i inače, a to znači da uopće nismo igrali. Razočaran sam", za kraj je poručio.

> Štimac: Ova generacija pokazala je da je bolja od Vatrenih iz ´98, a Wales je teži od Srbije

> Pogledajte kako je srpski novinar upao na Mamićevo slavlje!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.