Liverpool se "petardom" iskupio navijačima, Silva presudio Petrićevom Fulhamu

Foto: AFP

LIVERPOOL je isprao gorak okus poraza od najvećih rivala prošlog tjedna (s 2:1 izbili od Manchester Uniteda, op.a.) i u 23. kolu svojim se navijačima iskupio "petardom" Norwichu.

"Redsi" su poveli preko Hendersona u 26. minuti, Luis Suarez je povisio deset minuta kasnije za 2:0 na poluvremenu. Zimsko pojačanje iz Chelseaja Sturridge zabio je treći gol nakon sat vremena, a Gerrard šest minuta kasnije dodao još jedan. Posljednji gol bio je autogol Bennetta za konačnih 5:0.




Liverpool je sedmi sa 34 boda, šest manje (s utakmicom više) od Tottenhama koji drži četvrto mjesto, posljednje za ulazak u Ligu prvaka.

Petriću 15 minuta u porazu od Cityja

Mladen Petrić nije uspio pomoći svojim suigračima izbjeći poraz kod Manchester Cityja. Hrvatski je napadač dobio tek posljednjih petnaest minuta na terenu, a "Građani" su slavili sa 2:0 golovima Davida Silve iz 2. i 69. minute.

City za Unitedom, koji ima utakmicu manje na prvom mjestu, zaostaje četiri boda.

Remy debitirao pogotkom, Owen zabio prvi gol za Stoke

Newcastle je na svom terenu poražen od Readinga s 1:2, iako su "Svrake" povele preko Cabayea u 35. minuti. Le Fondre je u igru ušao u 70. minuti, u 71. izjednačio, a šest minuta kasnije donio pobjedu gostima.

Jedno od najzvučnijih pojačanja koja su ove zime stigla na "Otok" Loic Remy predstavio se pogotkom za QPR u gostujućem remiju s West Hamom. Bivši napadač Marseillea zabio je u 14. minuti za vodstvo momčadi Harryja Redknappa, no domaće je u 68. minuti spasio njihov zimski adut Joe Cole za 1:1.

Swansea je s 3:1 porazio Stoke City uz dva gola De Guzmana, a legendarni Michael Owen u 91. minuti zabio je svoj prvi gol za Stoke nakon dolaska s Old Trafforda u rujnu.

Sunderland je uzeo veliku pobjedu kod Wigana 3:2. Vaughan je autogolom otvorio utakmicu donijevši radost domaćima, no "crne mačke" su preko Gardnera iz penala izjednačili. Fletcher je u 20. i 42. zabio za preokret, a tek je Henriquez u 79. ublažio poraz Wigana.

WBA i Aston Villa odigrali su 2:2. Prvo poluvrijeme pripalo je gostima iz Birminghama, golove su zabili Benteke i Agbonlahor, a u drugom dijelu domaćima su bod osigurali Brunt i Odemwingie.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.