Ledena groznica uz rukometno ludilo: Medvjedi će nakon KAC-a navijati za Hrvatsku!

Foto: Nenad Dugi / Cropix

NASTAVLJA se Arena Ice Fever. Hokejaši Medveščaka večeras će u zagrebačkoj Areni ugostiti momčad KAC-a u 2. kolu međurunde EBEL-A.

Medvjedi nisu najbolje otvorili međurundu jer su u 1. kolu izgubili kod Villacha 4:2, nakon što su prethodno vodili 2:1. Zagrebačka je momčad tim porazom ostala bez drugog mjesta, ali se Dario Kostović, jedan od strijelaca u Villachu, nada da će se vrlo brzo vratiti na pobjedničke staze.

"Moram reći da smo jako dobro igrali kod Villacha. Imali smo prilike povećati vodstvo, ali pak nije htio ući u gol. U zadnjoj trećini su nas oni kaznili jer smo zadnjih osam minuta slabo igrali. Nikako nismo mogli doći do šanse da okrenemo utakmicu i da je dobijemo", rekao je Kostović.

"Najvažnije je ostati u formi za play-off"

Do početka doigravanja još je devet kola, a svaka je pobjeda vrlo važna jer će bolje plasirane momčadi moći birati protivnike u četvrtfinalu.

"Bit će svega. Sad je svaka utakmica teška jer se igra protiv prvih šest momčadi. Jednostavno treba ostati u formi. Nema veze sada jesi li nakon ovog kruga prvi ili četvrti, važno je biti na prve četiri pozicije jer onda u doigravanju imaš prednost domaćeg terena. Gledat ćemo da se što manje ozlijedimo, odigrati dobro, naravno probati sve pobijediti, ali najvažnije je ostati u formi i pripremiti se za play-off", kaže Kostović.

Pred Medvjedima su još dvije utakmice u Areni, večerašnja s KAC-om i nedjeljna protiv Linza.

"KAC isto traži svoju formu. Jako je neugodna momčad, a pogotovo kod njih u gostima. Nadam se da će doći što više navijača i pomoći nam. Rukometaši igraju poslije nas, a ako tehnička služba uspije to riješiti, nakon naše utakmice će se na velikom ekranu moći gledati i rukometna utakmica, što je dodatan razlog da navijači dođu u Arenu", rekao je Kostović.

Vraća se Zanoški: Hoće li probuditi navijače?

Večeras u Zagreb u dresu KAC-a opet stiže dojučerašnji ljubimac domaće publike Tom Zanoški, koji je u nedavnom ogledu u Ledenoj dvorani bio jedan od strijelaca za svoju novu momčad.

"Ne bih htio to puno komentirati. Da, Tom dolazi nazad, igrati još jednom ovdje u Areni gdje je prošle godine jako dobro igrao. Njemu dobro leži ovaj led, ali što je - tu je, otišao je u Klagenfurt. Tako je uvijek u životu - igrači dolaze, igrači odlaze. Nećemo se puno time zamarati, igrat ćemo kao svaku drugu utakmicu", istaknuo je Kostović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.