Kraj sezone za Čecha, Schwarzer objasnio bunker: Znali smo što nas čeka u Madridu

Foto: Guliver Images/Getty Images

CHELSEA i madridski Atletico u prvom polufinalnom okršaju Lige prvaka odigrali su utakmicu za zaborav. Susret je završio 0:0, a nula je upravo savršena ocjena koja opisuje ono što smo vidjeli na terenu. Atletico je, doduše, imao inicijativu, napadao, ali Jose Mourinho stigao je u Madrid s ciljem da ne primi pogodak i tako je i bilo.

Chelsea je imao svega 31 posto posjeda lopte, a novi rekorder Lige prvaka, Mark Schwarzer, dao je svoju analizu utakmice. Inače, Schwarzer je sa 41 godinom i 192 dana postao najstariji igrač koji je zaigrao u nokaut fazi Lige prvaka.

"Atletico ima vrhunske igrače i znali smo da moramo igrati čvrsto, odlučno. To smo i napravili. Bila je ovo vrlo teška utakmica, a sada se okrećemo Liverpoolu. Idemo utakmicu po utakmicu", rekao je Schwarzer.

"Svi igrači su bili na razini zadatka. Možda nismo stvorili pregršt prilika, ali smo zato bili odlični u drugim segmentima igre", poručio je vratar Chelseaja.

Kraj sezone za Čecha

"Što se tiče Čecha, sezona je završena za njega", rekao je Jose Mourinho na presici nakon utakmice. "Nadam se da će nam se Terry vratiti do uzvratne utakmice. Ostali smo bez četvorice igrača, toliko nas je koštala ova utakmica. Međutim, borit ćemo se do kraja", rekao je Mou.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.