Klopp otima lijevog beka engleskom prvaku?

Foto: Guliver Image/Getty Images

JOŠ je svega nekoliko dana ostalo do kraja ljetnog prijelaznog roka i stišavanja svih priča oko nogometnih transfera, a posljednjih nekoliko dana bogati klubovi žele iskoristiti kako bi popunili nedostatke svojih ekipa.
 
Jedan od nedostataka Kloppovog Liverpoola pozicija je lijevog beka. Nijemac nije zadovoljan izvedbama Alberta Morena, a u zadnje vrijeme na toj poziciji koristio je i veznjaka Jamesa Milnera pa engleski mediji navode kako je Klopp zagrizao za dovođenje austrijskog reprezentativca i igrača aktualnog engleskog prvaka Leicestera, Christiana Fuchsa, koji bi trebao ojačati najkritičniju poziciju Redsa.
 
30-godišnji Austrijanac nije uspio dogovoriti uvjete oko produženja ugovora s Lisicama, koji mu ističe krajem ove sezone, a takva situacija itekako ide u korist Liverpoolu koji bi ga tako mogao dobiti vrlo jeftino, čak i ispod njegove realne tržišne vrijednosti.
 
Fuchs je u redove Leicestera stigao prije početka prošle, povijesne sezone iz Schalkea te jako brzo postao standardan član udarnih 11 i jedan od najomiljenijih igrača među navijačima.
 
Claudio Ranieri sigurno ne bi bio pretežito zadovoljan ukoliko bi u posljednjim danima ljetnog prijelaznog roka ostao bez standardnog člana obrambene linije pa se očekuje brza reakcija uprave kluba glede produžavanja ugovora austrijskom reprezentativcu.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.