Jug dočekuje Barcelonetu: "Želimo da ova lijepa priča potraje!"

Foto: PR Jug

VATERPOLISTI Juga CO u subotu od 16 sati u Gružu u sedmom kolu LEN Lige prvaka dočekuju Barcelonetu.

"Svi znamo što se o momčadi Juga govorilo prije početka sezone. Činjenica je da nismo favoriti u niti jednom natjecanju, ali baš zato bi u ovoj sezoni bilo posebno ući u sva finala i pokušati osvojiti koji trofej. Kada je Liga prvaka u pitanju, četiri kola prije kraja odlučujemo sami o svojoj sudbini. Jug uvijek ima imperativ, najprije zbog svojih gledatelja, a potom i zbog prilike koja nam se ukazuje. Pozivam sve navijače da nas podrže u 16 sati. Termin jest neuobičajen, ali smo se morali prilagoditi HTV-u jer nam je jako važno da svi mogu vidjeti vrhunski vaterpolo" rekao je danas na konferenciji za novinare predsjednik Jug CO Lukša Jakobušić.

Prema riječima trenera Veselina Đuha Barceloneta je najugodnije iznenađenje Lige prvaka.

"Vratio im se i Perrone i sada su još jači. Igraju brzo i atraktivno. Mi smo prošli kroz neugodno razdoblje, ali smo jako naporno radili i dat ćemo sve od sebe svjesni kako nas samo pobjeda zadržava na putu ka završnici Lige prvaka. Bušlje je počeo s treninzima, neće biti maksimalno spreman, ali očekujem da će nam pomoći u obrambenim zadacima", kazao je trener Juga.

"Treba nam podrška navijača"


Kapten Nikša Dobud i vratar Marko Bijač slažu se kako sadašnji Jug do pobjeda protiv ovako kvalitetnih momčadi može doći samo ako uz podršku punih tribina svi igrači dadu svoj maksimum.

"Nadam se da ćemo se konačno riješiti zdravstvenih problema i da je teško razdoblje u kojem je dio momčadi igrao pod blokadama iza nas. Ono što sigurno mogu obećati jest borbenost. Ginut ćemo za svaku loptu, a publika nam je u ovom trenutku najpotrebnija", rekao je kapetan Nikša Dobud, a njegove je riječi potvrdio i Marko Bijač.

"Znamo koliko nam znači ova utakmica i nadamo se da ćemo uz podršku publike doći do tri boda", zaključio je Bijač.

Predsjednik kluba Lukša Jakobušić se na kraju konferencije za novinare posebno zahvalio publici, kako onoj u Gradu, tako i studentima koji Juga prate na gostovanjima.

"Treba nam malo pozitivne energije, a nju dobivamo od gledatelja. Gdje god igramo osjećamo se odlično upravo zahvaljujući našim navijačima. Ova sezona je jedna lijepa priča – neka potraje!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.