Ibrahimović predstavljen u PSG-u: Ispunio mi se san!

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ predstavljen je u PSG-u, svom novom klubu nakon što je potpisao trogodišnji ugovor. Najveća je to zvijezda koju su Arapi uspjeli dovesti otkako su preuzeli Parižane.

> Od Balkanskog geta do Elizejskih poljana: Ibro od 235 milijuna eura sletio u Pariz

>Modrić neće potpisati za Arape: "Ibrahimović je naše zadnje pojačanje"

"Jako sam sretan. Ovo je veliki korak u mojoj karijeri i ispunio mi se još jedan san", rekao je 30-godišnji napadač.

"Ovdje se stvara zanimljiv projekt i želim biti dio toga. PSG želi napraviti nevjerojatne svari i sretan sam što sam ovdje. Želimo osvajati trofeje", kaže Ibrahimović.

Ibrahimović je protekle dvije sezone proveo u Milanu, a lani je bio najbolji strijelac lige. Teško je reći da je ovaj transfer bio očekivan.

"Sve što mogu reći da mi je bilo jako lijepo u Milanu. Bio sam sretan u klubu i želim im sve najbolje u budućnosti."

Na transfere Ibrahimovića ukupno je plaćeno gotovo 170 milijuna eura. Hoće li mu PSG biti posljednja stanica?

"Još je rano o tome razmišljati. Tek sam potpisao za PSG i želim ovdje osvajati naslove", rekao je Ibrahimović koji tvrdi da ne odlazi jer je bio u sukobu s trenerom Milana Allegrijem.

"Nitko nije utjecao na mene. Ovo je moj izbor i to sam želio. Ovo je novo poglavlje u mom životu. Nastavit ću davati sve od sebe."

Ibrahimović je koštao 20 milijuna eura, a imat će plaću 12 milijuna eura. Malo prije njega je iz Milana stigao Thiago Silva.

"Došao je u klub malo prije mene i najbolji obrambeni nogometaš na svijetu, Thiago Silva. Koliko je dobar? Tako dugo dok mi on čuva leđa, ne moram strahovati."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.