I Brazilci vjeruju: Kolumbija može do iznenađenja!

Foto: HINA

USUSRET četvrtfinalnom dvoboju svjetskog prvenstva, gdje će u Fortalezi snage odmjeriti Brazil i Kolumbija, tamošnji novinari vrlo su oprezni u procjeni konačnog ishoda.

Svjesni su da je Kolumbija najugodnije iznenađenje svjetske smotre te kako je uz Nizozemsku zasigurno pružila najuvjerljivije partije na nogometnim travnjacima.

Isto se naravno ne može reći za dva nominalna giganta južnoameričkog nogometa. Paradoks je, ali Brazil i Argentina pokazali su praktički najmanje od svih reprezentacija tog kontinenta.

Upravo zbog toga, novinar "Lanceneta" Fabio Aleixo Brazilu ne daje ni jedan postotak prednosti u odnosu na pulenove slavnog argentinskog stručnjaka Josea Pekermana.

"Kolumbija ima upravo strašnu momčad, Oduševili su me u nastupima na prvenstvu, a samo se pitam kako bi sve to izgledalo da im je tu još taj famozni Falcao".

"Činjenica je da Brazil ne izgleda najbolje, da su prošli kroz ušicu igle u četvrtfinala, slijedom čega moram biti iskren i reći kako bi Kolumbija danas mogla napraviti veliko iznenađenje".

"Nije to samo moje mišljenje, mišljenje je to svih mojih kolega. Šanse su 50:50. Scolari očigledno nije napravio dobar posao, a da nema Neymara pitanje je bi li ova momčad prošla i skupinu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.