Husejinović suspendiran jer je potpisao predugovor sa CSKA, a otišao u Dinamo: "Šokiran sam"

Foto: Hina

SAID HUSEJINOVIĆ, najveći pehist u Dinamovoj svlačionici, izgubio je još jednu polusezonu budući da ga je UEFA suspendirala na četiri mjeseca.
 
Husejinović je u siječnju 2013. godine stigao u Dinamo, no bugarski CSKA je pokrenuo tužbu jer tvrde kako je Said, tada kao igrač Sarajeva, sve dogovorio s njima prije nego se pojavila ponuda Dinama.
 
"Nije to baš bilo tako kako Bugari pričaju. Krajem prosinca me kontaktirao CSKA i dogovorili smo da ću otići u Bugarsku, ali ja sam inzistirao da se Sarajevu plati odšteta. Potpisao sam predugovor, a klub je imao do određenog datuma vremena uplatiti odštetu. To se nije dogodilo, CSKA nije imao nikakvu namjeru platiti odštetu Sarajevu i ja nisam mogao nikuda otići jer sam imao ugovor", rekao je Husejinović za službenu stranicu Dinama i dodao:
 
"Javio se Dinamo, klubovi su se brzo dogovorili, Dinamo, a ja još brže i otišao sam u Zagreb te mi nije palo na pamet da će biti ikakvih problema s Bugarima. Kažem, potpisao sam s njima predugovor, ali u njemu je jasno bilo da prvo moraju riješiti s mojim tadašnjim klubom."
 
"Vratit ću se još jači"
 
Said je u posljednje dvije godine u dresu Dinama upisao 29 nastupa i zabio tri pogotka, ali imao i velikih problema s teškim ozljedama zbog kojih je propustio skoro jednu cijelu sezonu
 
"Jako mi je teško i šokiran sam takvom odlukom; posebno ovako dvije godine nakon svega toga i kada sam napokon blizu povratka poslije ozljede. Imam osjećaj kao da se baš sve okrenulo protiv mene: prvo sam imao dvije teške ozljede, a sada još i ovo, no znaš kako se kaže: "što te ne ubije, ojača te". Uvijek gledam pozitivno pa tako i sada i ako ću tražiti sreću u nesreći onda je to što se ova suspenzija dogodila dok sam još ozlijeđen odnosno u procesu oporavka", izjavio je 26-godišnji Said Husejinović i poručio:
 
"Još ću par mjeseci samo trenirati, sad sam barem naviknut na to, a onda vjerujem da ću od ljeta krenuti u prave pripreme i napokon se posvetiti samo nogometu i utakmicama."
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.