Hajdukov krvnik napokon pokleknuo - Pulis: Bilo je ovo fantastično iskustvo

TRENER Stoke Cityja Tony Pulis prezadovoljan je europskim partijama svog kluba ove sezone.

Stoke je prošlo ljeto po prvi put u povijesti izborio kontinentalno natjecanje, a nakon što je prošao sva kvalifikacijska kola, između ostalog i splitskog Hajduka, sjajan je posao odradio i u teškoj skupini s Bešktašom, Dinamo Kijevom i Maccabi Tel-Avivom, gdje je osvojio drugo mjesto.

U šesnaestini finala Stoke je izvukao Valenciju, a nakon 1:0 poraza u prvom kolu na Brittanija stadionu, s istim rezultatom Šišmiši su slavili i na Mestalli sedam dana kasnije.

"Bilo je ovo fantastično iskustvo i svi su uživali. Bio je to veliki poticaj za sve ljude u klubu i nešto što nikad prije nismo doživjeli. Odigrali smo puno kontinentalnih utakmica, putovali po cijeloj Europi i na kraju svoj put završili ovdje u Valenciji", rekao je Pulis.

"Nije mi žao, iako smo u prvom susretu pogotovo, ali i ovdje u prvih dvadesetak minuta imali lijepe šanse koje nismo iskoristi", dodao je trener engleskog premierligaša.

"Čestitam igračima, odigrali su dvije odlične utakmice i nemam im što prigovoriti. Ove sezone svi zajedno napravili smo veliki podvig i u jednu ruku krivo nam je što pozitivni niz završava", istaknuo je Pulis.

"No, moramo se okrenuti domaćem prvenstvu, pokušati izbjeći bitku za opstanak, a ovo europsko iskustvo zauvijek uskladištiti u sjećanju", za kraj će.

Pogledajte prvu i posljednju europsku utakmicu Stoke Cityja u Europi ove sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.