Hajduk predstavio "Drogbu": Došao sam u veliki klub

Foto: Hajduk.hr

SPLITSKI Bijeli danas su u Turskoj predstavili mladog ofenzivca iz Obale Bjelokosti Jeana Kouassija, koji je zadovoljio struku i čelnike splitskog kluba na pripremama u BiH.

Prvi je riječ kao i uvijek dobio sportski direktor Sergije Krešić.

"Dobili smo još jednog mladog igrača. Torcida mu je dala ime Drogba. Bio je na probi, zadovoljio je struku i dobro se snalazi. Još uvijek je junior, brz je, pokretljiv, izdržljiv i tehnički dobar. Vjerujem da će se brzo snaći i da će uskoro početi pokazivati svoje vrijednosti. Pokazuje velike sposobnosti napretka i moramo mu zaželjeti sreću", rekao je Krešić.

Mladi napadač vrlo je zadovoljan što je došao na Poljud, a navijači su mu već dali nadimak Drogba.

"Sviđa mi se ovo novo okruženje. Bio sam iznenađen brojem naših navijača u prvoj prijateljskoj utakmici koju sam odigrao. Došao sam u veliki klub, koji ima dosta dobrih igrača na mojoj poziciji, ali nadam se da ću izboriti svoje mjesto", rekao je Kouassi.

"Zašto broj 77? Volim broj 7, a kako njega nosi Franko Andrijašević, onda je 77 bio logičan izbor. Tko mi se najviše dopao od suigrača? Andrijašević, Caktaš i Lima", spremno će.

"Moj je cilj najprije dobro odigrati u Hajduku, a onda bih se jednog dana volio okušati i negdje u Španjolskoj. To mi je san. Inače, moj idol nije Drogba, već Christiano Ronaldo", za kraj će.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.