Grčki junak velikog srca: Samaras dječaka s Downovim sindromom pozvao na susret Grčke i Kostarike

Foto: Screenshot/Youtube

NASTAVLJA se lijepa priča vezana uz Giorgiosa Samarasa i dječaka Jaya Beattyja, 11-godišnjaka oboljelog od Downovog sindroma koji je u središte pažnje došao lijepom gestom grčkog nogometaša i člana Celtica prije mjesec i pol dana.

Tada je veliki navijač Celtica Jay Beatty na poklon od trenera Neila Lennona dobio zlatnu medalju za osvajače naslova prvaka, ali posebno ga je razveselio njemu očito najdraži član škotskog kluba, Samaras, koji ga je uzeo u naručje i odveo na travnjak.
 

 
Sada se nakon pomalo iznenađujućeg prolaska Grčke u osminu finala, pogotovo nakon izdanja u prva dva kola, Samaras ponovno prisjetio svog prijatelja i odlučio se ponovno ga razveseliti.
 
Na njegovu inicijativu Grčki nogometni savez poslao je Jayu i njegovom ocu pozivnicu za susret osmine finala Svjetskog prvenstva između Grčke i Kostarike, kako bi mogao uživo bodriti Samarasa i suigrače.
 
Poziv je to koji će nesumnjivo obradovati ovog dječaka, a grčki napadač se nakon što je postao junak nacije pobjedonosnim pogotkom protiv Obale Bjelokosti pobrinuo za još jednu lijepu priču.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.