Goluža: Što prije zaboraviti Francusku!

Foto: Hina

"ATMOSFERA je ok", promuklim se glasom iz Danske javio Slavko Goluža. Hrvatska je izgubila u okršaju protiv Francuske i sada je plasman u polufinale pod velikim upitnikom.

"Moramo se što prije ovo zaboraviti i okrenuti se onome što slijedi - Rusija. Napravili smo sastanak, znamo gdje smo pogriješili i trebamo zaboraviti na ovo što se dogodilo. Dakle, koncentracija je usmjerena na Rusiju", rekao je izbornik.

"Imamo veliki respekt prema Rusiji"


Rusi su u drugi krug prošli zahvaljujući pobjedom nad Srbijom u skupini C, a to im je ujedno i jedina pobjeda na turniru. Goluža je kao najopasnije Ruse označio Konstantina Igropula, Pavela Atmana i Sergeja Gorboka.

"Sve utakmice što su igrali, igrali su u egalu. Prema tome, očekujem tešku utakmicu. Mi moramo imati strpljenja, moramo biti pametni, mudri i odigrati čvrsto u obrani. Imamo veliki respekt prema njima!", rekao je Goluža.

Hrvatska protiv Rusije igra u utorak od 15:45 sati.

Index sport zbog vas je i na Facebooku. Imamo više od 141 milijun razloga da i dalje budemo odgovorni i beskompromisni. Slobodno kritizirajte i hvalite, ali prije svega - podijelite s nama ono što smatrate bitnim, jer ništa nas ne pokreće bolje od velikih vijesti. Čekamo vas na našoj Facebook stranici.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.