GSP: Uzimam mali odmor, a onda donosim odluku o meču protiv Andersona!

GSP vratio se nakon godinu i pol. Bio mu je to jedan od najtežih mečeva karijere, ali zato mu definitivno to spada i među jedne od najdražih pobjeda.

>>> GSP je apsolutni vladar UFC-a: U fantastičnom meču porazio Condita i ujedinio titule!

Sjajni kanadski borac slavio je jednoglasnom sudačkom odlukom, ujedinio je titulu prvaka UFC-a u velter kategoriji. Nakon borbe bio je prilično dobro raspoložen, iako mu je lice bilo poprilično "išarano", kao što možete i vidjeti na fotografiji.

"Ljudi su pričali da sam možda zahrđao, ali to nije točno. Condit mi je pružio jednu od najtežih mečeva u karijeri, on je odličan borac i siguran sam da će se vratiti on još bolji. Nedostajao mi je osjećaj biti u oktogonu, nedostajala mi je publika, mislio sam o tome svaki dan", rekao je GSP.

Na spomen same opcije meča protiv Andersona Silve publika je iznimno negativno reagirala. "Znam da je Anderson sad u dvorani, ali trebao sam mir i morao sam biti fokusiran na ovaj meč. Uzet ću sad malo odmora, moram razmisliti i donijet ću odluku koja je najbolja za mene i za fanove", rekao je GSP o daljnjim planovima.

GSP je tijekom borbe primio jedan strašan high kick, no očito u njemu nije bilo previše snage, iak ose radilo o čistom udarcu. "Vid mi se malo zamutio na tom oku i jednostavno nisam vidi oda udarac dolazi. Upravo takvi udarci su i najopasniji", otkrio je fenomenalni Kanađanin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.