Emre objasnio sukob s Bilićem: Stalno je nešto prigovarao...

Foto: Screenshot; Youtube

"STALNO je nešto prigovarao", rekao je Emre Belözoğlu koji se nedavno sukobio sa Slavenom Bilićem nakon velikog turskog derbija između Fenera i Bešiktaša. Naime, bivši hrvatski izbornik nije bio zadovoljan jednom sudačkom odlukom, a Emre mu je viknuo "od*ebi".

Nakon utakmice Bilić je presreo Emrea u tunelu, a tu je došlo do burne rasprave koja je umalo prerasla u fizički obračun dviju ekipa.

Legendarni turski nogometaš tvrdi kako nikada nije psovao Bilića.


"Nisam ga vrijeđao, on to zna. Međutim, morao sam mu odgovoriti, jer je tijekom cijele utakmice bio napet", rekao je Emre, a zatim nadodao:

"Rekli su mi igrači da me čeka u tunelu. Došao sam tamo i on me krenuo ispitivati, a ja sam ga pitao tko si ti? Nisi moj trener, poslodavac, menadžer...Nemamo o čemu razgovarati". 

S druge strane, Bilić smatra kako je psovanje "dio sporta", ali ne kada je u pitanju vrijeđanja protivnika.

"Ovo je muška igra. Razumijem da su neki igrači emotivni i temperamentni pa ponekad psuju, ali kad te gledaju u oči i vrijeđaju...to je nešto drugo. Ja sam samo htio ukazati na to da je moj igrač zbog "odjebi" dobio izravni crveni karton i tri utakmice suspenzije, pa čemu onda dvostruki kriterij? Zašto za neke vrijede pravila, a za druge ne", pitao se Bilić.

"U tunelu sam ga pitao zašto me vrijeđa, a on mi je odgovorio da radi što hoće".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.