El Shaarawy s dva gola spasio Milan u paklenom Napulju, Lazio izdržao opsadu u Torinu

SUBOTNJI program Serije A ponudio je dva velika derbija, no samo je jedan opravdao očekivanja. Nakon što su Juventus i Lazio odigrali 0:0, Milan je izvukao bod u Napulju nakon što je domaćin vodio 2:0.

Inler i Insignea doveli su Napoli u vodstvo. Švicarac je sa 30 metara pogodio za 1:0 iznenadivši vratara Abbiatija, a u 30. minuti Insignea je poslao loptu kroz noge Acerbiju i Abbiatiju zabio za povećanje vodstva.
 

 
Milan je bio bolja momčad na terenu i bilo je samo pitanje trenutka kada će zabiti. Uspio je Stephan El Shaarawy, prije odlaska na odmor s ruba kaznenog prostora pucao je u rašlje smanjivši na 2:1. Jurnuli su gosti po bod, Robinho je poslao loptu u šesnaesterac Napolija, a El Shaarawy pogodio donji kut za 2:2. S deset golova je Milanov napadač prvi strijelac Serie A.

Juventus je na svom terenu protiv Lazija propustio povećati prednost na vrhu ljestvice. Gosti se se u RIm vratili s velikim bodom, a u Torinu nisu niti jednom opalili u okvir protivničkog gola. Zato je Marchetti bio pod konstantnom opsadom.

"Stara dama" prijetila je iz svih pozicija, ali Giovinco i Quagliarella promašili su svoje šanse, a Marchetti je na vratima Lazija imao fantastičnu večer.


Serie A, 13. kolo:

Napoli - Milan 2:2 (Inler 5, Insigne 30 / El Shaarawy 44, 82)

Juventus - Lazio 0:0

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.