El Mundo Deportivo: Nicholas Llanos, Hajdukov "kolumbijski Modrić" na meti Barcelone

Foto: Screenshot Hajduk

NEDAVNO smo pisali kako brojni europski velikani poput Intera, Uniteda, Chelseaja i Sampdorije navodno žele u svojoj svlačionici vidjeti hrvatskog Kolumbijca Nicholasa Llanosa.
 
19-godišnji vezni igrač, rođen od majke Hrvatice i oca Kolumbijca, trenutno je u Splitu i igra za drugi sastav Hajduka, a prema pisanju renomiranog El Mundo Deportiva, skauti Barcelone već su na Poljudu u misiji špijuniranja talentiranog playmakera.
 
El Mundo piše kako postoje veliki izgledi da se hrvatskoj koloniji na Camp Nouu (Ivan Rakitić i Alen Halilović) priključi i treći Hrvat, no također navode da bi uprava katalonskog kluba trebala što prije reagirati ako ne žele da im Llanos pobjegne ispred nosa. U tekstu se navodi da su za ''kolumbijskog Modrića'' ili ''hrvatskog Falcaa'' zainteresirani još i Juventus, Arsenal, City, Werder i Rayo.
 
Zanimljivo, Nicholasov dvije godine mlađi brat također je član jednog splitskog kluba, RNK Split.
 
Ipak, ako je Nicholas Llanos zaista tako dobar kako tvrde Španjolci, postavlja se pitanje zbog čega onda ne igra u prvoj momčadi Hajduka, koji ionako godinama muku muči s nedostatkom kvalitetnog kadra.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.