Defour: Izbrisao sam Modrića s terena!

Foto: Guliver Image/Getty Images

POBJEDA Belgije na Maksimiru još odzvanja Europom. "Crveni vragovi" osigurali su plasman na Svjetsko prvenstvo i to proslavili pobjedom protiv Hrvatske 2:1 u Zagrebu.

Marc Wilmots pripremio je dobar plan, a Lukaku ga ispunio s dva pogotka. Osim poraza, hrvatske navijače zabolila je i još jedna u nizu slabih predstava reprezentacije. Belgijci su nadigrali bezidejnu Štimčevu momčad, a ključno je bilo i zaustavljanje Luke Modrića, smatra asistent za prvi gol Belgije Steven Defour.

Veznjak Porta bio je zaslužan za čuvanje "mozga hrvatske igre", a nakon utakmice novinarima je prenio svoje zadovoljstvo odrađenim poslom.

"Trener mi je rekao da je Modrić moja dužnost i da mu ne smijem dopustiti da dobije loptu. Mislim da sam ga izbrisao s terena. Pomogao sam i u napadu asistencijom i stvaranjem nekoliko prilika, uspjeli smo kontrolirati loptu", rekao je Defour ponosan što je dobio bitku s Realovom zvijezdom.

"Imamo grupu talentiranih i kvalitetnih igrača, nema zamjena i sigurnih prvotimaca, svi smo jednaki", dodaje Defour i nastavlja:

"Kao dječak sam sanjao da ću jednom igrati na svjetskom prvenstvu, čekanje je gotovo. Željeli smo dokazati da smo najbolji u skupini, borili smo se svaku utakmicu i protiv Hrvatske uspjeli pokazati da smo bolji".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.