Dana ne odustaje: Meč GSP-a i Andersona za pola godine!

DANA WHITE i dalje ima ozbiljne planove o realizaciji super meča između Georgesa St-Pierrea i Andersona Silve, iako su borci po tom pitanju poprilično suzdržani. Čak je otkriveno i razdoblje kada bi njih dvoje mogli vidjeti u oktogonu.

Predsjednik UFC-a ima prilično velike planove kad je u pitanju priredba koja bi ugostila njihov okršaj, a čini se da se previše ne obazire na izjave Andersona od prije nekoliko dana kada je najavio da nema namjeru ulaziti u oktogon idućih godinu dana. Ne znamo kako drukčije objasniti izjavu da bi se njihov meč mogao održati u svibnju iduće godine.

"Anderson će definitivno gledati meč GSP-a i Condita uživo i ako sve bude u redu, to će biti ogroman meč za nas, vrlo vjerojatno najveći u UFC-ovoj povijesti i sigurno s najvećim prihodom od ulaznica. Već smo prije imali 55 tisuća gledatelja s GSP-om u Torontu, no ovog puta išli bismo na nogometni stadion u Brazilu, Dallas Cowboys stadion u Teksasu ili bismo još jednom došli u Toronto", rekao je Dana.

"Anderson je rekao da se neće boriti ni protiv Sonnena drugi put, pa je na kraju ipak pristao. On uvijek izjavljuje slične stvari da nešto neće napraviti. Ne znam zašto to radi, ali garantiram vam da će ovog vikenda biti u Montrealu. Ako GSP pobijedi Condita, njegov meč protiv Andersona održat će se vjerojatno u svibnju iduće godine", objavio je čelnik čovjek UFC-a svoje planove.

Prvak srednje kategorije definitivno je zainteresiran az ovu borbu, dok se točan stav GSP-a trenutno ne zna s obzirom da odbija razgovarati o toj temi jer se ipak, razumljivo, želi u potpunosti koncentrirati na borbu protiv Condita.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.