Cro Cop: Ne mogu vjerovati da se Emelianenko baš tako ne može kontrolirati, šteta, s lakoćom bih ga pobijedio

Foto: Fight site

NAJBOLJI hrvatski borac svih vremena, Mirko Filipović, dao je ekskluzivni video intervju za Fight Channel u kojem je pričao o svojoj nadolazećoj borbi u Rusiji na sjajnom eventu Legend 2, Alexanderu Emelianenku i još nekim prilično zanimljivim temama.

"Ne mogu vjerovati da se Alex tako ponio, da se ne može kontrolirati, tako se ne ponaša profesionalni sportaš. Ovaj meč bi puno više koristio Emelianenku, nego meni. Ne želim ga omalovažavati, ali ja sam siguran da bi pobjeda ponovno bila moja jer sam izuzetno spreman", smatra Mirko.

"Nisam nikad imao ulične okršaje, iako su mene jednom napali u mom rodnom mjestu, ali to je bilo prije više od 15 godina. Napali su me neki pijani ljudi, pa je reagirala i policija, ali sve je završilo u redu", rekao je Cro Cop o svojim problemima van ringa.

"Ne znam koja će biti taktika novog protivnika, ako odemo u parter, neće ni tamo biti dobro za njega. Bitno da sam fizički spreman, kondicija nije upitna. Neću ništa prepustiti slučaju, jer njegovo ime nema tako veliku težinu kao braća Emelianenko i još neki ruski borci, ali to ne znači da je manje opasan. Dat ću sve od sebe u toj borbi i bit ću maksimalno koncentriran", dodao je osvajač Pride i K-1 WGP pojasa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.