"Crazy Joe" zgrozio Srbe: "Ovo je najgori start na Marakani ikada!"

Foto: Screenshot; Youtube

JOSIP ŠIMUNIĆ žestoko je startao na srpskog napadača Miralema Sulejmanija tijekom kvalifikacijske utakmice između Srbije i Hrvatske, a Joe je zbog tog prekršaja dobio izravan crveni karton.

"Ovo je najgori start na Marakani ikada", vikao je komentator srpske televizije: "Surov, drzak, bezobrazan. Ovo je bio start da ga povrijedi".

Sulejmani je jurnuo u kontru u 80. minuti nakon neuspješnog kornera Hrvatske, gurnuo si je loptu naprijed iza leđa hrvatske obrane, ali s boka mu je uklizao Šimunić i pokosio ga. 

Izbornik Srbije Siniša Mihajlović nakon utakmice je upravo taj udarac na Sulejmanija, aduta s klupe i asistenta za Mitrovićev gol, označio kao veliki hendikep u završnici susreta.

Da 35-godišnji hrvatski branič to nije učinio, Hrvatska bi vrlo vjerojatno primila drugi gol te da bi Srbija na koncu osvojila tri boda.

"Morao sam napraviti prekršaj, ali ovom se prilikom ispričavam Miralemu. Reakcija navijača je bila korektna", rekao je Šimunić, dok je Darijo Srna priznao kako je to sve bila njegova krivica.

"Joe je mojom greškom dobio crveni. Nisam siguran da bi Sulejmani zabio gol, a Šimunić je učinio ono što je morao", rekao je kapetan reprezentacije.

Ovako je šteta u potpunosti minimalna. Hrvatska je osigurala drugo mjesto u skupini, a izbornik Igor Štimac morat će pronaći Šimunićevu zamjenu za utakmicu protiv Belgije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.