Bobic se vraća na Kantridu: Bit će to posebna utakmica!

Foto: Guliver Images/Getty Images

"ZNAO sam!", bila je to prva reakcija sportskog direktora Stuttgarta, Fredija Bobica, nakon što je saznao da će njegova ekipa igrati protiv Rijeke u 4. pretkolu Europa lige.

"Stvarno sam uzbuđen, Rijeka ima odličnu momčad. Općenito, poznato je da su hrvatski igrači odlični", nadodao je Bobic, koji je igračku karijeru 2006. godine završio upravo u Rijeci.

"Siguran sam da će to biti posebna utakmica. Mislim da ću morati rezervirati oko 500 ulaznica. Da znate koliko samo rodbine i prijatelja imam dolje. Vjerojatno ću morati rezervirati cijeli hotel", nasmijano će Bobic.

"No, moram upozoriti, vjerujte mi da nam neće biti lako. Rijeku ni slučajno ne smijemo podcijeniti".

"Kantrida je prekrasna, a Rijeka opasna"

"Rijeka je opasna i čvrsta ekipa, koja još uvijek ne zna za poraz ove sezone", piše službena stranica Stuttgarta. "To je momčad za koju igraju vrhunski hrvatski nogometaši, a u sastavu imaju nekoliko stranaca - dva Nigerijca, četvoricu igrača iz Bosne i Hercegovine te po jednog Poljaka, Slovenca i Belgijca"

Osim toga, Nijemci su opisali Kantridu kao jedan od najljepših stadiona u Europi.

"Naši će navijači istinski uživati jer je atmosfera na Kantridi uvijek posebna. Ono što je čudesno kod ovog stadiona jest ogromna litica koja se nalazi na sjevernoj strani", pišu Nijemci.


Najveća prijetnja - Vedad Ibišević!

Na Kantridu stiže momčad čija se vrijednost procjenjuje preko 100 milijuna eura. Glavna zvijezda ekipe je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Vedad Ibišević, koji je prošle sezone s 15 pogodaka bio najbolji strijelac Stuttgarta. Zanimljivo, Ibišević je postigao isti broj golova kao i hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić.

Osim Ibiševića, Rijeka će morati dobro pripaziti na kapetana momčadi Serdara Tascija, zatim na neugodnog Rumunja Maxima te veznjaka Christiana Gentnera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.