Blohin debitirao pobjedom: Dinamo igrom razočarao navijače

NOGOMETAŠI kijevskog Dinama u 10. kolu ukrajinske Premierlige uz mnogo muke, su s minimalnih 1:0 pobijedili Zoriju.

Pogodak vrijedan tri boda postigao je u 80. minuti Raffael. Bila je ovo prva Dinamova utakmica s novim trenerom, Olegom Blohinom, a i zadnja provjera prije utakmice Lige prvaka idućeg tjedna protiv hrvatskog prvaka - Dinama.

Blohin je uoči utakmice podnio ostavku na mjesto izbornika ukrajinske nogometne reprezentacije kako bi se u potpunosti posvetio klubu u kojem je proveo čak 19 godina igračke karijere i za koji je postigao 211 golova u 432 nastupa.

Ognjen Vukojević odigrao je cijelu utakmicu, a Niko Kranjčar je zamijenjen u 71. minuti. Baš je umjesto njega ušao strijelac Raffael kojem je asistirao Milevskij, koji je, pak, ušao u igru minutu prije pogotka. Tako je Blohin u svom prvom nastupu pogodio s ubacivanjem dva džokera koja su kreirala akciju za pogodak.

Dinamo je protiv Zorije nastupio u sastavu:

Šovkovski - Taiwo, Betao, Kačeridi, Danilo Silva - Gusev, Bogdanov, Vukojević, Jarmolenko - Kranjčar - Ideye, a u nastavku su u utakmicu ušli Raffael, Milevskij i Yussuf.

Ukrajinska Premierliga, 10. kolo:

Dinamo Kijev - Zorija 1:0 (Raffael 80)

Šahtar - Dnjipro (kasnije)

Redoslijed: 1. Šahtar 27 (-1), 2. Dinamo Kijev 24, 3. Dnjipro 21 (-1), 4. Metalist 17 (-1), 5. Metalurg Donjeck 14 (-1)...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.