Bjelanović Veroni donio penale za pobjedu protiv Genoe, Lendrić zabio u pobjedi Waregema

NA Apeninskom poluotoku se ovaj vikend igraju utakmice 3. kola Talijanskog kupa, a među strijelcima se u subotu našao i jedan hrvatski nogometaš.

Drugoligaš Verona kao gost je izbacio člana elitnog razreda Genou i to boljim izvođenjem jedanaesteraca. U osnovnom je dijelu utakmica završila rezultatom 1-1. Domaći su poveli u 33. minuti preko Srbina Boška Jankovića, a u 65. minuti je izjednačio naš Saša Bjelanović.

Zadranin se cijelo ljeto spominje među igračima koji bi trebali napustiti Veronu, ali i dalje je u klubu, a u subotu je bio ključna figura svoje momčadi na putu prema sljedećem kolu Talijanskog kupa.

Jupiler liga: Lendrić zabio u pobjedi Zulte Waregema

U 4. kolu belgijske Jupiler lige nogometaši Zulte Waregema su s 2:0 bili bolji od Kortrijka, a među strijelcima je bio i mladi hrvatski napadač Ivan Lendrić.

Donedavni nogometaš Hajduka u svom je drugom nastupu za novu momčad postigao pogodak za 2:0 u 89. minuti i time ugasio gostima svaku nadu. Prije toga je strijelac za Zulte u 65. minuti bio Jens Naessens.

Splićanin Lendrić, koji je nedavno napunio 21 godinu,  ovo je ljeto prešao iz Hajduka u Waregem s kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.