Beqiraj: Iskoristio sam priliku koju sam dugo čekao

Foto: Cropix

NAKON dugo vremena Fatos Beqiraj se vratio u prvih jedanaest Dinama i odmah je iskoristio svoju priliku. U pobjedi "Modrih" protiv Slavena postigao je pogodak i uz Sammira i Fernandesa bio najbolji na travnjaku.

"Naravno da sam sretan zbog pobjede kao i zato što sam prvi puta ove sezone igrao utakmicu. Radio sam cijelo vrijeme na treninzima, ozbiljno trenirao i čekao svoju priliku za koju sam vjerovao da će doći i – sada sam je iskoristio. Što se tiče utakmice, mislim da smo bili bolja momčad, dobro smo ušli od samog početka, a onda nam nitko u ligi ne može parirati. Pobjeda je zaslužena, a sada se okrećemo Austriji", rekao je Beqiraj za službenu stranicu Dinama.

Fernandes je srušio Slaven s dva gola...

"Zasluženo smo došli do tri boda. Znali smo da smo bolji od njih i to se vidjelo od samog početka utakmice. Rano smo poveli, a iako su se oni vratili nismo pali, igrali smo dalje našu igru i pobjeda na više nego zaslužena. Što reći? Okrećemo se utorku i uzvratnoj utakmici protiv Austrije u kojoj znamo da nam neće biti lako, ali dat ćemo apsolutno sve što imamo i vidjeti hoće li to biti dosta", poručio je Čileanac.

Ivo Pinto napustio je utakmicu zbog ozljede.

"Boli me, ali naravno da ću biti spreman za utorak. Nema tog igrača koji u utorak ne želi igrati."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.