Barcelona se probudila: "Milan mora pasti!"

Foto: AFP

BARCELONA se probudila pred najvažniju utakmicu u sezoni. U utorak na Camp Nou stiže Milan i sa sobom nosi dva gola prednosti iz prvog okršaja, ali Talijanima sigurno nije bilo svejedno kad su vidjeli da je Barca "izdominirala" Deportivo.

> Barcelona je konačno nekog pobijedila, naravno, uz rekord Messija

Također, Messi je u potpunosti ozdravio i pred vrlo bitan dvoboj u Ligi prvaka srušio je još jedan rekord - zabio je svoj 40. gol u 27. nastupu ove sezone.

"Igrali smo jako dobro i mogli smo slaviti s više golova prednosti. Zadovoljan sam reakcijom nekih igrača, zadovoljan sam igrom u prvom poluvremenu i sada se okrećemo utorku", rekao je privremeni trener Barce Jordi Roura nakon utakmice.

"Moramo vjerovati u pobjedu"

"U utorak je, ipak, druga priča. Čeka nas utakmica s puno intenziteta i borbe, a ako želimo proći dalje igrači znaju što im je činiti. Radili smo naporno posljednjih tjedan dana, a sada moramo vjerovati u povratak i moramo dati sve od sebe. Tako se to radi. Napravit ćemo sve što je u našoj moći da izbacimo Milan", nadodao je.

Roura je otkrio kako će u dogovoru s Vilanovom pripremiti taktiku i sastav za Milan.


"Još uvijek nismo odlučili tko će igrati. Imamo još dva treninga, a nakon toga ćemo razgovarati s Titom", rekao je Roura, koji je stao iza Fabregasa kojem je publika zviždala dok je napuštao teren.

"Cesc je kvalitetan igrač i mi nemamo nikakvih dvojbi oko njega. U sezoni odigrate nekoliko odličnih utakmica, ali i nekoliko u kojima ne briljirate. Bilo kako bilo, mi smo zadovoljni s njim", poručio je Roura.

"Živimo za takve utakmice"

Da igrači jedva čekaju utakmicu protiv Milana potvrdio je i Barcin napadač Alexis Sanchez.

"Sve je još uvijek u našim rukama. Podigli smo se i sada smo spremni sve učiniti za pobjedu", rekao je Alexis. Dok je njegov suigrač Thiago Alcantara nadodao:

"Nismo nervozni i nemamo nikakvu tremu. To su najbolje utakmice koje možemo igrati, žudimo za takvim utakmicama. Milan nam je izazov i svi nestrpljivo čekamo da utakmica počne".

Podsjećamo, uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka između Barcelone i Milana na rasporedu je u utorak od 20:45 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.