Anderson: Sad mi dajte GSP-a, a poslije toga može i Jones!

ANDERSON SILVA održao je svoju riječ i suprotno najavama Dane Whitea nije se odlučio na ulazak u oktogon u Montrealu nakon pobjede GSP-a nad Carlosom Conditom kako bi ga i javno izazvao na meč, no to je borba koju Brazilac definitivno želi.

> GSP je apsolutni vladar UFC-a: U fantastičnom meču porazio Condita i ujedinio titule!

> GSP: Uzimam mali odmor, a onda donosim odluku o meču protiv Andersona!

Aktualni prvak UFC-a u srednjoj kategoriji vjerojatno je bio itekako svjestan da publika ne bi nimalo pozdravila njegov potez da je nakon pobjede Georgesa St-Pierrea i obrane titule prvaka ušao u oktogon i izazvao ga na meč. To je potez koji bi puna dvorana u Montrealu definitivno izviždala, GSP je ipak njihov veliki miljenik.

No, to ne znači da se Anderson predomislio kad je u pitanju sama borba, on je itekako želi, pa je spreman čak i na meč u svibnju, iako je prije samo nekoliko dana izjavio kako nema u planu boriti se sve do kraja 2013. godine. "Moram provjeriti svoj raspored", odgovorio je Brazilac na pitanje je li moguća zaista borba u svibnju iduće godine, kao što je Dana najavio.

"GSP bi mogao biti moj idući protivnik. Jon Jones? Ne zapravo, ali to je odluka Dane Whitea, ja se borim za UFC", rekao je Anderson, a zatim ipak dodao: "Borba protiv Jonesa možda bi bila moguća nakon toga."

U posljednje vrijeme Anderson često zna pričati i o završetku karijere, moglo bi se vrlo lako dogoditi da za godinu-dvije počne polako padati s obzirom da ulazi već u poznije godine kad je u pitanju vrhunska borilačka karijera. Na UFC-u 154 saznali smo i od njegova menadžera Eda Soares da prema aktualnom ugovor s UFC-om on mora odraditi još svega dvije borbe. GSP i Jon Jones za kraj? Ne zvuči loše...

White: GSP i Anderson će se boriti pred 100 tisuća ljudi!

Za borbu Andersona i GSP-a trenutno su tri lokacije u igri. Dallas u Teksasu, koji je ujedno i prva opcija, a rezervne opcije su Kanada i jedan nogometni stadion u Brazilu. Dana White želi organizirati njihov meč "na pola puta" između Brazila i Kanade, a u Teksasu bi vrlo rado ugostili jedan od najvećih mečeva u UFC-ovoj povijesti.

Moglo bi se vrlo lako dogoditi da to bude priredba koju će uživo gledati čak 100 tisuća ljudi u dvorani, koliki je kapacitet Cowboys Arene.

"Zbog toga se i nadamo otići tamo, želimo prodati 100 tisuća ulaznica. Želim da to bude meč koji će jedva čekati i Anderson i GSP, jer će oboje zaraditi nevjerojatno puno love, a to ne treba nikoga čuditi. Ovo je borba za povijest, okršaj trenutno prvog i drugog P4P najboljeg borca na svijetu", rekao je Dana.

Hoće li do toga zaista doći moglo bi biti poznato već koncem studenog. GSP je najavio odmah nakon borbe s Conditom da će uzeti nekoliko dana odmora i onda donijeti odluku koja je najbolja za njegovu karijeru, a Dana je rekao da mu je dao deset dana da razmisli o cijeloj toj priči.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.