"Ali ja sam trebao pucati peti jedanaesterac"



KAPETAN portugalske reprezentacija Cristiano Ronaldo bio je vrlo razočaran nakon ispadanja u polufinalu Eura nakon izvođenja kaznenih udaraca, gotovo jednako razočaran kao činjenicom da nije pucao kazneni udarac.

"Trebao sam pucati peti jedanaesterac, ali promašili smo dva. Razgovarao sam s trenerom prije izvođenja, pitao me hoću li pucati peti, a ja sam odgovorio da hoću. Nekad pucam prvi, nekad drugi, a nekad treći, a sada sam nažalost trebao pucat peti", žalosno je izrecitirao računicu.

"Tužan sam. Ispasti u polufinalu Europskog prvenstva na jedanaesterce je uvijek bolno, ali to je lutrija, neko mora izgubiti.  Nadam se ad će Španjolska osvojiti natjecanje, imam puno prijatelja u ovoj momčadi Furije i želim im sreću", istaknuo je.

"Mislim da smo odigrali odličan turnir i pokazali da smo među četiri momčadi u Europi. Za nešto više nedostajala je sreća, no to ne umanjuje ponos. Što se tiče mojih igara, sretan sam jer sam dao sve od sebe. Zaslužili smo finale, a jedino mi je žao što nisam imao priliku pucati penal", za kraj će.

"Nastavljamo naporno raditi, u Brazilu ćemo biti još bolji"

Sličnog su razmišljanja i ostali portugalski reprezentativci...

"Potpuno smo prazni. Htjeli smo proći u finale na oduševljenje nacije, međutim nije išlo. S jedne strane smo tužni, a s druge ponosni, jer smo odigrali odličan turnir i odličnu utakmicu. Dali smo sve od sebe, ali na žalost nije išlo. Bili smo dostojan protivnik Španjolcima, a nisu presudile nijanse nego sreća", rekao je Nelson Oliveira.

"Pokazali smo nevjerojatnu želju na travnjaku da svladamo Španjolsku, no to nije bilo dovoljno. Susret se odlučio jedanaestercima, a to više dovoljna želja, već i sreća. Ona nas ne prati već dugo godina, ali to nas ne smije obeshrabriti. Mislim da cijeli Portugal može biti ponosan na to kako je nacionalna vrsta odigrala ovaj turnir, a možemo im samo poručiti kako ćemo sada raditi još više i biti bolji u Brazilu za dvije godine", dodao je Helder Postiga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.