"Uzmite moj novac": Simpatične papuče osvojile su internet

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PAPUČE su mnogima najbolji prijatelji kod kuće. Klasične, na navlačenje, u obliku kandži ili simpatičnih životinja... Ima ih mnogo, a mi smo pronašli jedne vrlo zanimljive koje će probuditi dijete u vama. U pitanju su papuče u obliku zeca koji miče ušima dok hodate.

"Trebam ovo"

U videu koji je privukao veliku pozornost na TikToku vidimo demonstraciju ovih simpatičnih crnih i bijelih papuča, u kojoj je vidljivo kako svaki korak pokreće uši koje se nalaze na njihovim stranama.

@emma.es36 Me and my best friend bought cinnamoroll and kuromi matching slippers 💗💗💗🫶🏻🪽 #sanriocore #hellokittylover #kawaii #sanriogirl #hellokittyandfriends #hellokitty #sanrio #sanriolover #mymelodynkuromi ♬ sonido original - 𝗠𝗢𝗢𝗗𝗧𝗩

"Ovo nije nešto što želim, nego nešto što trebam", "Uzmite moj novac", "Trebam ovo", "Tako su pufaste", "Moja sestra kaže da ih treba odmah", neki su od komentara ispod videa, a mnogi su tagirali svoje prijatelje predlažući zajedničku večer tijekom koje će nositi ove papuče.

"Mojoj kćeri su jako udobne"

Ove su papuče mekane i udobne, a dolaze u manjim veličinama, tako da će najbolje odgovarati ženama i starijoj djeci. Obložene su mekanim plišem za dodatnu toplinu. Lik Cinnamorolla tu je da uveseli dijete u vama.

Papuče s ušima, Amazon, 16.99 eura (128.01 kn)

Na Amazonu imaju jako dobre recenzije primarno fokusirane na njihovu udobnost, kao i veselje koje donose djeci: "Papuče su preslatke, a mojoj kćeri su jako udobne", "Jako su mekane", "Radim u vrtiću, zato sam ih kupila. Djeca su oduševljena."

Papuče s ušima, AliExpress, snižena cijena je 14.68 eura (110.60 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.